Hvem er jeg?

Beskæftigelseskonsulenterne er et enkeltmandsfirma stiftet af Brian Bargmeyer.

Hovedsageligt løser jeg alle opgaver selv, men ved større opgaver samarbejder jeg med andre aktører på området som har ekspertisen inden for det emne opgaven omhandler.

Kort om Brian Bargmeyer:

Jeg er uddannet socialrådgiver, certificeret coach og stresscoach og har efterhånden 30 års erfaring inden for beskæftigelsesområdet.

I alle årene har jeg arbejdet inden for beskæftigelsesområdet, og det vil sige som sagsbehandler, virksomhedskonsulent, faglig leder og teamleder i diverse jobcentre.

Desuden har jeg også i sammenlagt 7 år arbejdet med IT inden for beskæftigelsesområdet, dvs. fagsystemer til jobcentrene og ledelsesinformation til beskæftigelsesområdet, økonomiområdet samt det sociale område.

Det er vigtigt for mig, at jeg udover at afholde kurser og undervise hos jer i jobcentret, også laver noget konkret sagsbehandlingsarbejde i jobcentrene, hvilket jeg mener er nødvendigt for at kunne tilbyde en praksisnær undervisning.

Udover de tilbud om ydelser som du kan finde på min hjemmeside,  underviser jeg også på kommunomuddannelsen hos COK. Se mere om kommunomuddannelsen og COK her:

http://www.cok.dk/kommunom

Har du spørgsmål til yderligere om min baggrund, eller blevet nysgerrig omkring hvordan Beskæftigelseskonsulenterne kan samarbejde med dit jobcenter i fremtiden, så kontakt mig gerne herom.

om-mig

Kontakt os i dag

Hvis I ønsker at høre mere om hvad vi tilbyder, har I altid mulighed for at kontakte Brian Bargmeyer på telefon 2160 7995 herom eller anvende vores kontaktside hertil.