Hvem er jeg?

Beskæftigelseskonsulenterne er et enkeltmandsfirma stiftet af Brian Bargmeyer.

Alle opgaver løses af Brian Bargmeyer og hovedsageligt løses opgaver inden for beskæftigelsesområdet samt det specialiserende voksenområde.

Kort om Brian Bargmeyer:

Jeg er uddannet socialrådgiver, certificeret coach og stresscoach og har efterhånden 35 års erfaring inden for beskæftigelsesområdet samt voksen- og socialområdet.

Inden jeg blev selvstændigt har jeg varetaget forskellige stillinger inden for sagsbehandling og ledelse i kommunale organisationer, ligesom jeg også i sammenlagt 7 år arbejdet med IT inden for beskæftigelsesområdet, dvs. fagsystemer til jobcentrene og ledelsesinformation til beskæftigelsesområdet, økonomiområdet samt det sociale område.

Det er vigtigt for mig, at når jeg tilbyder undervisning og afholdelse af kurser mv, så udfører jeg også konkret sagsbehandling i  jobcentret og inden for det specialiserede voksenområde. Det gør min undervisning praksisnær, men det giver mig også en indsigt i hvilke borgere I arbejder med, hvilke sagsbehandlingssystemer der anvendes og øvrige udfordringer som er relevante udover at gennemgå de enkelte paragraffer. Dette er vigtigt for at kunne yde en kvalificeret undervisning, supervision og sagsbehandling hos jer.

Har du spørgsmål til yderligere om min baggrund, eller blevet nysgerrig omkring hvordan Beskæftigelseskonsulenterne kan samarbejde med dit jobcenter i fremtiden, så kontakt mig gerne herom.

om-mig

Kontakt os i dag

Hvis I ønsker at høre mere om hvad vi tilbyder, har I altid mulighed for at kontakte Brian Bargmeyer på telefon 2160 7995 herom eller anvende vores kontaktside hertil.