Konsulentydelser

Beskæftigelseskonsulenterne tilbyder konsulentydelser af forskellig karakter. Som hovedregel udføres alle opgaver af Brian Bargmeyer, men der kan være samarbejde med andre. Er  dette aktuel, så vil det fremgå inden en aftale indgås.

Ekspertisen er inden for beskæftigelsesområdet samt social- og voksenområdet. Der er fokus på sagsbehandling og undervisning, og som hovedregel udfører Beskæftigelseskonsulenterne opgaver som ikke er deciderede vikaropgaver hvor en sagsstamme overtages i x-antal måneder, men mere opgaver hvor konkrete dele af en sagsbehandling afsluttes og gøres færdig inden for en overskuelig tidsramme. Det er typisk udarbejdelse af rehabiliteringsplaner eller VUM-undersøgelser eller lignende opgaver som kan mærkes i en organisation at det er blevet klaret, og som der kan arbejdes videre med efterfølgende af egen sagsbehandler.

Har du brug for at en sagsstamme overtages i en kortere periode, så kan det lade sig gøre, dog max. 3 måneder og sagsarbejdet vil være koncentreret til max 2 dages fremmøde på jobcentret om ugen i perioden.

Kontakt os i dag

Hvis I ønsker at høre mere om hvad vi tilbyder, har I altid mulighed for at kontakte Brian Bargmeyer på telefon 2160 7995 herom eller anvende vores kontaktside hertil.